Skip to content

Tarieven

Tarieven

ABC Resort staat bekend om haar extreem goede prijs-kwaliteitverhouding. Boek direct bij ABC Resort voor de laagste prijs garantie en houd onze socials & nieuwsbrief in de gaten voor scherpe deals. De tarieven zijn per nacht en inclusief gebruik van het zwembad, alle faciliteiten op het park en wekelijkse schoonmaak. De tarieven zijn exclusief 7% toeristenbelasting en eindschoonmaak van €53,-. Bij de appartementen is het gebruik van water & elektra niet inbegrepen en dit zullen wij na afloop met jou verrekenen  (bij normaal verbruik is dit circa €40,- per week).
Laagseizoen*
Middenseizoen*
Hoogseizoen*
Deluxe appartement 1-2 personen
vanaf €75,-
vanaf €85,-
vanaf €95,-
Deluxe appartement 3-4 personen
vanaf €95,-
vanaf €105,-
vanaf €115,-
Lodges 2 personen
vanaf €75,-
vanaf €85,-
vanaf €95,-

Laagseizoen loopt van 16 mei t/m 30 september (exclusief 1 juli t/m 15 augustus)
Middenseizoen loopt van 1 oktober t/m 15 december en het hoogseizoen loopt van 16 december t/m 15 mei en 1 juli t/m 15 augustus.

Wat kan je verwachten?

De tarieven van de appartementen zijn exclusief 7% toeristenbelasting en kosten voor water en elektra (bij normaal verbruik is dit circa €40,- per week).  De tarieven van de lodges zijn exclusief 7% toeristenbelasting en inclusief kosten voor water en elektra. De check-in tijd is 15.00 uur en de check-out om 11.00 uur. Voor een late check-out brengen wij extra kosten in rekening (als de planning het toelaat). De tarieven zijn inclusief:

Belangrijke informatie

Borg

Bij aankomst betaal je € 250 borg. Bij vertrek worden de elektra- (ongeveer €0,45 per kWh) en waterkosten (ongeveer €9 per m3) verrekend en krijg je, bij het in goede staat achterlaten van het appartement, het resterende borgbedrag terug.

Annulering

Bij annulering ben je ons 15% van de huursom verschuldigd. Annuleer je binnen zes weken voor de geplande aankomstdag? Dan ben je 100% van de huursom verschuldigd. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering bij jouw verzekeringsmaatschappij af te sluiten. 

Reserveren 

Jouw reservering met persoonlijke gegevens ontvangen we bij voorkeur via onze bookingsengine. Mocht je hier vragen over hebben of onduidelijkheden dan horen wij dat graag en is het ook mogelijk om jouw reservering per e-mail ons ons door te geven. 

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×