Skip to content

Lage

Einzigartige Lage
zentral auf Curaçao

De ligging van uw accommodatie is natuurlijk erg belangrijk. Het eiland ligt in het zuiden van de Caribische Zee en is voor veel mensen dé ideale vakantiespot. Vele Nederlanders weten het eiland al jaren te vinden, maar tegenwoordig trekt het eiland steeds meer toeristen uit andere landen. Curaçao beschikt over prachtige stranden, mooie natuur en een adembenemende onderwaterwereld. 

Ligging ABC

Zwischen Westpunt und Oostpunt gelegen

Touren over dit tropische eiland is een geweldige ervaring. Het westelijk deel van Curaçao is niet te vergelijken met het oostelijke deel. Het Oosten is een stuk toeristischer en in het Westen zijn de prachtige natuurlijke baaien te vinden. Om het échte Curaçao te ervaren raden wij zeker aan om de sfeer te proeven aan beide kanten van het eiland. ABC Resort heeft de perfecte centrale ligging om beide kanten van het eiland te ontdekken. 

Hotspots in der Nähe

Durch die zentrale Lage des ABC Resort stehen Sie im Handumdrehen im Sand. Natürlich darf ein Besuch in der bunten Hauptstadt nicht fehlen, Willemstad ist nur 10 Autominuten vom Resort entfernt. 

Curaçao letters ligging

Curaçao im Bild

Persönliche Aufmerksamkeit

Uns ist es wichtig, unseren Gästen das Gefühl zu geben, zu Hause zu sein. Wir sind daher immer bereit für ein nettes Gespräch und tolle Tipps.

Schöne Ausflüge

Klein Curaçao, Schwimmen mit Delfinen oder eine Quad-Tour? Wir arrangieren alles für Sie!

Centrale ligging

Door onze centrale ligging hebben wij de perfecte uitvalsbasis om het échte Curaçao te ontdekken.

Buchen Sie Direkt!

Buchen Sie direkt über unsere Website zum besten Preis! Wenn Sie Ihren Urlaub direkt im ABC Resort buchen, garantieren wir Ihnen den günstigsten Preis für Ihren Aufenthalt.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×