Skip to content

Location

Unique location
centrally located on Curaçao

De ligging van uw accommodatie is natuurlijk erg belangrijk. Het eiland ligt in het zuiden van de Caribische Zee en is voor veel mensen dé ideale vakantiespot. Vele Nederlanders weten het eiland al jaren te vinden, maar tegenwoordig trekt het eiland steeds meer toeristen uit andere landen. Curaçao beschikt over prachtige stranden, mooie natuur en een adembenemende onderwaterwereld. 

Ligging ABC

Located between the west coast & east coast

Touren over dit tropische eiland is een geweldige ervaring. Het westelijk deel van Curaçao is niet te vergelijken met het oostelijke deel. Het Oosten is een stuk toeristischer en in het Westen zijn de prachtige natuurlijke baaien te vinden. Om het échte Curaçao te ervaren raden wij zeker aan om de sfeer te proeven aan beide kanten van het eiland. ABC Resort heeft de perfecte centrale ligging om beide kanten van het eiland te ontdekken. 

Hot spots nearby

Due to the central location of ABC Resort, you will have your feet in the sand in no time. Of course, a visit to the colorful capital cannot be missed, Willemstad is only a 10-minute drive from the resort. 

Curaçao letters ligging

Curacao images

Personal attention

We think it is important to give our guests a feeling of home. We are always available for a nice chat and to give great tips.

Nice trips

Little Curaçao, swimming with dolphins or a quad tour? We can arrange it all for you!

Centrale ligging

Door onze centrale ligging hebben wij de perfecte uitvalsbasis om het échte Curaçao te ontdekken.

Book Directly!

Book directly through our website, for the best price! When you book your holiday directly at ABC resort, we guarantee you the lowest possible price for your stay.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×