Skip to content

Willemstad

Willemstad

Wie kent het niet? De gekleurde, vrolijke huizen die samen de binnenstad van Willemstad vormen. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en is sinds 1997 onderdeel van de UNESCO werelderfgoedlijst. De stad is opgebouwd uit twee delen, namelijk Punda en Otrobanda. De stadsdelen zijn met elkaar verbonden door middel van de Koningin Emmabrug, welke met vrolijke lichtjes verlicht is. Als je naar Curaçao gaat, moet je in de hoofdstad zijn geweest: alle kleuren geven je het ultieme Caribische vakantiegevoel!

Willemstad ontdekken met een gids

Een leuke manier om Willemstad te ontdekken is het deelnemen aan een van de vele wandeltochten door de stad. Gidsen weten vaak veel over de geschiedenis, de gebouwen en de stad zelf te vertellen. Daarnaast hebben zij de beste tips voor leuke winkeltjes, restaurantjes en bars. Deze tochten met gids zijn te boeken bij de receptie van ons resort.

Curaçao letters ligging

More tips about our beautiful island? We are ready for you and are happy to help you get the most out of your vacation on Curacao!

Book Directly!

Book directly through our website, for the best price! When you book your holiday directly at ABC resort, we guarantee you the lowest possible price for your stay.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×