Skip to content

Caminando por Curazao

Caminando por Curazao

Caminando por Curazao

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een vakantie naar Curaçao, maar wat veel mensen niet weten is dat je prachtig kan wandelen op Curaçao. ABC resort ligt in een gebied met veel mooie wandelroutes, die duidelijk zijn aangegeven met gele stenen. Je hebt verschillende niveau’s qua wandelingen, van zware tochten tot wandelingen die voor iedereen goed te doen zijn.

Wandelgroepen

Je kunt er alleen op uit gaan, maar mocht je liever met een gids op pad gaan dan is dat zeker mogelijk. Er zijn verschillende soorten wandeltochten, zoals bijvoorbeeld door Willemstad of door prachtige ongerepte natuur. Het ABC-team helpt jou graag met het uitzoeken van de perfecte wandelroute of wandelgroep.

Christoffelberg

De beste tip die wij kunnen geven bij het beklimmen van de Christoffelberg is het vroeg beginnen van de klim. Hierbij moet je denken aan 6 uur ’s ochtends, dan zijn de temperaturen namelijk nog dragelijk voor een dergelijke klim. Neem minstens één liter water mee per persoon mee en trek sportieve kleding en schoenen waar je goed op kunt lopen aan. Tijdens de tocht naar boven kan je genieten van al het groen en de prachtige dieren om je heen. Na een klim van ongeveer één uur word je beloond met een  fenomenaal uitzicht vanaf het hoogste punt van Curaçao!

Wandel-check-list

De wandeling omstandigheden zijn hier iets anders dan je gewend bent. Zorg er in elk geval voor dat je onderstaande kan afvinken. Veel plezier!

¿Más consejos sobre nuestra hermosa isla? ¡Estamos listos para usted y estaremos encantados de ayudarle a aprovechar al máximo sus vacaciones en Curazao!

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×