Skip to content

Willemstad

Willemstad

Wie kent het niet? De gekleurde, vrolijke huizen die samen de binnenstad van Willemstad vormen. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en is sinds 1997 onderdeel van de UNESCO werelderfgoedlijst. De stad is opgebouwd uit twee delen, namelijk Punda en Otrobanda. De stadsdelen zijn met elkaar verbonden door middel van de Koningin Emmabrug, welke met vrolijke lichtjes verlicht is. Als je naar Curaçao gaat, moet je in de hoofdstad zijn geweest: alle kleuren geven je het ultieme Caribische vakantiegevoel!

Willemstad ontdekken met een gids

Een leuke manier om Willemstad te ontdekken is het deelnemen aan een van de vele wandeltochten door de stad. Gidsen weten vaak veel over de geschiedenis, de gebouwen en de stad zelf te vertellen. Daarnaast hebben zij de beste tips voor leuke winkeltjes, restaurantjes en bars. Deze tochten met gids zijn te boeken bij de receptie van ons resort.

Curaçao letters ligging

¿Más consejos sobre nuestra hermosa isla? ¡Estamos listos para usted y estaremos encantados de ayudarle a aprovechar al máximo sus vacaciones en Curazao!

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×