Skip to content

Leukste Happy Hours van Curaçao

Leukste Happy Hours van Curaçao

Op Curaçao is er iedere dag reden voor een feestje. Niet alleen omdat veel toeristen hier heerlijk op vakantie komen, maar ook gewoon omdat het leven gevierd mag worden. Natuurlijk zijn de happy hours in de weekenden het allerleukst. Op deze dagen vieren zowel toeristen als eilandbewoners het weekend samen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch? Inmiddels welbekende happy hours op Curaçao zijn dan ook meer dan een simpel drankje aan de bar. We zullen onze favoriete happy hours snel met jullie delen.

Vrijdag

Er is niets beters dan in goed gezelschap het weekend aftrappen met een ‘vrijmibo’ en daar zijn de happy hours uitermate geschikt voor. Op vrijdag kun je je erg lang vermaken op Mambo Beach. Zo beginnen de happy hours om 17:00 bij Chill Beach Bar & Grill waar je tot 18:00 kunt profiteren van het tweede drankje gratis. Terwijl je geniet van de laatste zonnestralen, begint bij een van de naastgelegen strandbarretjes de volgende happy hour alweer. Van 17:30 tot 19:00 is het happy hour bij Bonita Beach Club. Mocht je nog zin hebben in een volgend barretje, dan kun je bij Wet & Wild Beach Club terecht. Hier start de happy hour om 21:00 en deze duurt tot 22:00. Mocht je het liever wat rustiger aan willen doen, dan kun je ook terecht op Blue Bay Beach voor een happy hour tussen 17:00 tot 19:00. Dit is een happy hour voor zowel jong als oud en ook is er aan livemuziek gedacht.

Zaterdag

Op de zaterdag wordt het aan het einde van de middag beregezellig bij Zanzibar Beach & Restaurant. In de aanloop naar de happy hour, die om 17:00 begint, druppelen er steeds meer mensen binnen. Langzamerhand gaan de strandbedjes aan de kant en wordt de muziek wat harder gezet. Tot 18:00 kun je genieten van het tweede drankje voor de halve prijs of sluit aan in de rij bij de bucket bar. Hier krijg je emmers gevuld met ijs en bier om je wat langer zoet te houden. Kort na de happy hour wordt de DJ ingewisseld voor een band die de rest van de avond vult met livemuziek.

Zondag

Ons favoriete happy hour op de zondagmiddag vindt plaats bij Kokomo Beach Curaçao. De drankjes zijn verkrijgbaar voor de halve prijs in het happy hour van 17:00 tot 18:00. Dit is een wat rustigere en erg gemoedelijke happy hour waar het gezellig druk is. Een wekelijks wisselende band verzorgt de livemuziek en er mag ook zeker gedanst worden.

Naast de tips over de beste happy hours op Curacao benieuwd wat je nog meer kan beleven op het eiland? Wij staan voor je klaar en helpen je graag om alles uit jouw vakantie op Curacao te halen!

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×