Skip to content

Jouw reis

De vakantie naar
Curaçao start hier!

De voorpret voor jouw vakantie naar Curaçao begint hier. Wij heten jou van harte welkom op ons vakantieresort ABC, centraal gelegen op het prachtige eiland. Wij doen er alles aan om jou volledig te ontzorgen. Dat begint al met de juiste informatie vooraf, services bij aankomst en natuurlijk tijdens jouw verblijf. 

Airport pick up

‘Bon Bini Na Korsou’ oftewel ‘Welkom op Curaçao’. Zodra je geland bent op het vliegveld van Curaçao kan de vakantie beginnen. Met onze airport shuttle brengen wij jou, tegen een kleine vergoeding, binnen no-time naar jouw eigen appartement op het ABC Resort. Vooraf zullen we contact met jou opnemen, en vragen we om jouw vluchtnummer. Zodra het vliegtuig is geland, zullen wij jullie kant op komen! Het eiland verder verkennen met een betaalbare en betrouwbare huurauto? Dat kan! Onze eigen huurauto’s zijn optioneel bij te boeken en staan voor jou klaar bij aankomst. Natuurlijk kan je bij ons terecht voor leuke tips en activiteiten op het eiland.

Auto huren

Op Curaçao is een auto een must! Je kunt bij ons een auto huren als je bij ons verblijft, maar ook als je ergens anders verblijft. ABC beschikt over auto’s van verschillende formaten, zo is er voor iedereen een geschikt formaat. 

Wij zorgen ervoor dat de auto klaarstaat naast je appartement bij aankomst, zo kan je direct de hort op! Daarnaast kunnen wij jou ook helpen met het downloaden van een routekaart.

 

 

Boodschappenservice

Een gevulde koelkast bij aankomst in uw appartement? Dat kan! Wij bieden onze gasten een boodschappenservice, zodat uw vakantie direct kan beginnen bij aankomt. Denk aan kleine boodschappen voor de eerste avond, koude drankjes in de koelkast en huishoudelijke benodigdheden. U geeft vooraf aan ons een lijstje op, en wij zorgen ervoor dat alles koud staat zodra u arriveert. Daarnaast zit er op slechts 5 minuten rijden de grote supermarkt Centrum, met nationale en Internationale producten.  

Van BBQ op het strand tot snorkelen in de Caribische zee

Curaçao beleven als een local? Daar hoort een gezellige barbecue op het strand bij! Op zondag komen veel families en vrienden samen op een van de prachtige openbare stranden van Curaçao om samen het weekend te vieren met een hapje en een drankje. Tijdens jouw verblijf kan je een BBQ, strandstoeltjes en snorkels huren bij ABC. Een bijzondere ervaring voor in de boekjes!

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×