Skip to content

Over ABC

Sinds 2006 jouw
thuis op Curaçao

Sinds 2006 zijn de eigenaren van ABC Resort met hun gezin gevestigd op Curaçao. Sindsdien is het bedrijf in beheer geweest van de familie en dat merk je direct door de betrokkenheid van het team. Inmiddels 5 jaar geleden is het stokje overdragen aan zoon Sjors. Hij is destijds direct begonnen met het bouwen van 8 moderne lodges. Na het afronden van de hotelschool is inmiddels zijn zus Mireille ook onderdeel van het ABC-team. Samen zijn ze hard aan de weg aan het timmeren om van ABC Resort een nog groter succes te maken. Blijf ons vooral volgen via social media, want de ontwikkelingen volgen elkaar snel op!

Maak kennis met het team

Wij hebben het geluk om te kunnen bouwen op een geweldig team. De meesten zijn al vele jaren bij ons in dienst en dan ook echt onderdeel van onze ABC familie!

Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij vinden het hierom belangrijk dat je tijdens jouw verblijf bij ABC Resort ieder moment bij ons terecht kan. Mocht je vragen hebben over het eiland, heb je een huisarts nodig of gewoon behoefte aan een gezellig praatje? Wij staan altijd voor jou klaar! Alvast beginnen met de voorpret? Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen en antwoorden. 

Het ABC team in beeld

0 +
Recensies
0
Gemiddeld cijfer
0 +
Gasten die u voor gingen

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk om onze gasten een gevoel van thuis te geven en zijn dan ook altijd aanwezig voor een leuk praatje of tips.

Leuke trips

Klein Curaçao, zwemmen met dolfijnen of toch een quadtour? Wij regelen het allemaal voor je!

Centraal gelegen

Door onze ligging hebben wij de perfecte uitvalsbasis om het échte Curaçao te ontdekken.

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×