Skip to content

Ligging

Unieke ligging
centraal op Curaçao

De ligging van uw accommodatie is natuurlijk erg belangrijk. Het eiland ligt in het zuiden van de Caribische Zee en is voor veel mensen dé ideale vakantiespot. Vele Nederlanders weten het eiland al jaren te vinden, maar tegenwoordig trekt het eiland steeds meer toeristen uit andere landen. Curaçao beschikt over prachtige stranden, mooie natuur en een adembenemende onderwaterwereld. 

Ligging tussen Westpunt & Oostpunt

Touren over dit tropische eiland is een geweldige ervaring. Het westelijk deel van Curaçao is niet te vergelijken met het oostelijke deel. Het Oosten is een stuk toeristischer en in het Westen zijn de prachtige natuurlijke baaien te vinden. Om het échte Curaçao te ervaren raden wij zeker aan om de sfeer te proeven aan beide kanten van het eiland. ABC Resort heeft de perfecte centrale ligging om beide kanten van het eiland te ontdekken. 

Hotspots in de buurt

Door de centrale ligging van ABC Resort sta je binnen no-time met je voetjes in het zand. Uiteraard kan een bezoek aan de kleurrijke hoofdstad niet ontbreken, Willemstad ligt op slechts 10 minuten rijden van het resort. 

Curaçao letters ligging

Curaçao in beeld

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk om onze gasten een gevoel van thuis te geven. Wij staan dus ook altijd klaar voor een gezellig praatje en het geven van leuke tips.

Leuke trips

Klein Curaçao, zwemmen met dolfijnen of toch een quadtour? Wij regelen het allemaal voor je!

Centrale ligging

Door onze centrale ligging hebben wij de perfecte uitvalsbasis om het échte Curaçao te ontdekken.

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×