Skip to content

Reviews

Wat onze gasten zeggen

We love your feedback! Niet voor niets blijven gasten terugkomen op ons resort. Onze gasten kunnen ABC Resort waarderen om de centrale ligging, persoonlijk contact en de compleet ingerichte appartementen waar zij zich thuis kunnen voelen. Daardoor zijn wij de laatste jaren bekroond door Zoover met een Golden award en ook op Tripadvisor hebben wij lovende reacties ontvangen. Lees via onderstaande linkjes wat onze gasten zeggen over het ABC Resort. Heb je al eens bij ons verbleven? Dan zouden we het ontzettend leuk vinden als je een review achterlaat op een van de platformen zodat ook toekomstige gasten een zo eerlijk mogelijk beeld krijgen!

Reviews uit ons gastenboek

Gasten van ABC in beeld

Meer weten?

Wij staan jou graag persoonlijk te woord. Stuur gerust een e-mail of een Whatsapp en we delen je graag de beste tips en advies voor jouw vakantie naar Curaçao. Heb je een klacht? Dat horen we dan ook graag zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen en jou alsnog een heerlijke vakantie kunnen geven.

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×