Skip to content

6x leuke dingen om te doen met kinderen op Curaçao

6x leuke dingen om te doen met kinderen op Curaçao

In Nederland zijn er in iedere wijk wel speeltuinen te vinden, dat is op Curaçao een beetje anders. Je kunt altijd met je kinderen naar het strand gaan. Hier kunnen ze spelen in de zee en in een gigantische zandbak! Maar dit is natuurlijk niet het enige wat je kunt doen met de kids. Wat zijn nou echt leuke dingen om te doen met kinderen op Curaçao? Lees snel verder!

1. Minigolf en speeltuin Brakkeput Mei Mei

Een activiteit die leuk is voor jong en oud. De midgetgolfbaan van Brakkeput Mei Mei ligt in een tropische tuin en heeft 18-holes. Naast de midgetgolfbaan ligt ook nog eens een grote speeltuin. In het restaurant van Landhuis Brakkeput Mei Mei kun je naderhand genieten van een hapje en een drankje.

2. Amazonia Curaçao

Na een bezoekje aan dit kleinschalige themapark ben je een bezoekje aan de jungle rijker. Neem een kijkje in de slangentempel of loop door de apentuin. Met een rondleiding leer je veel over de dieren en kun je van dichtbij eens een kijkje nemen. Het jungle-achtige thema is ook doorgevoerd in het restaurant met Zuid-Amerikaanse invloeden.

3. Miniwaves

Bij Mini Waves kun je in een eigen bootje rondvaren over een gedeelte van het Spaanse Water. Het is een leuke activiteit om te doen met kinderen. De bootjes hebben namelijk allemaal een eigen thema. Zo is de ene omgebouwd tot een brandweerboot en de ander tot een containerschip. Zo voelt je kleine zich een heuse kapitein.

4. Sambil

In het winkelcentrum Sambil bevindt zich ook een overdekt speelparadijs voor kinderen genaamd: Kidi’s Park Curaçao. Hier kun je de kinderen even lekker uit laten razen in de wel 600m² grote indoorspeeltuin. Zijn de kinderen wat ouder, dan is TheXtreme Outdoors misschien een leuk uitje. Je kunt hier van alles doen, van klimmen en klauteren tot kruisboogschieten en paintballen.

5. Curaçao Sea Aquarium

Dit is een leuke activiteit voor alle Freek Vonk’s in spé en als ouder steek je er ook nog eens wat van op. Bezoek het Curaçao Sea Aquarium en ontdek de onderwaterwereld van dichtbij. Bekijk de kleurrijke vissen, voer de haaien en geniet van een schitterende dolfijnenshow. Kleine tip: houd het voederschema in de gaten. Het is namelijk erg leuk om van dichtbij te zien wat en hoe de dieren te eten krijgen.

6. Happy Hours

Hoewel je zou denken dat happy hours vooral leuk zijn voor de ouders, zijn toch veel happy hours ook erg leuk voor kinderen. Kinderen mogen extra lang spelen met andere kindjes in de branding terwijl papa en mama aan het genieten zijn van een drankje. Vooral de happy hour op Blue Bay Beach is hier erg geschikt voor, hier komen namelijk veel gezinnen naartoe. Dat betekent natuurlijk: extra speelmaatjes! Lees hier meer over onze favoriete happy hours van Curaçao

Meer tips over ons prachtige eiland? Wij staan voor je klaar en helpen je graag om alles uit jouw vakantie op Curacao te halen!

Boek Direct!

Boek direct via onze website, voor de beste prijs! Wanneer je direct jouw vakantie bij ABC resort boekt garanderen wij jou de laagst mogelijke prijs voor jouw verblijf.

×

Hi!

Klik hieronder om direct met een van onze collega's te Whatsappen. Of stuur een e-mail naar info@abc-resort.com.

×